عارف: انتخاب شهردار نباید باعث اختلاف شود
به گزارش شوراآنلاین، محمدرضا عارف در نشست مشترک منتخبین شورای شهر تهران و هیات رییسه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان که عصر پنجشنبه در دفتر بنیاد امید ایرانیان برگزار شد با تبریک به منتخبان به خاطر کسب رأی لازم از سوی ملت برای حضور در شورای شهر، گفت: حضور چشم گیر و با نشاط مردم در روز انتخابات جلوهای زیبا از مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود را رقم زد که این حضور معنادار منجر به پیروزی لیست امید شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان شد که مردم با درک صحیح خود به تغییر ترکیب شورای شهر تهران اقدام کردند.
او با اشاره به لیستهای جعلی منتشر شده در زمان تبلیغات انتخابات، یادآور شد: مردم بزرگوار تهران علی رغم اینکه با لیستهای جعلی رو به رو بودند اما با وسواس در پای صندوقهای رأی حاضر شدند و به تمامی ۲۱ نفر لیست اصلی اصلاحطلبان رأی دادند. باید قدردان این هوشمندی و درک بالای مردم عزیزمان باشیم.
رییس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تاکید کرد: ۴ سال حضور در شورای شهر، مجلس و دولت به سرعت میگذرد و باید لحظه لحظه این ایام را به فکر خدمت گذاری به مردم و رفع مشکلات آنها باشیم بخصوص که شهر تهران با مشکلات و معضلات زیادی رو به رو است که انتظار است اعضای محترم شورای شهر با اولویتبندی به حل این چالشها بپردازند.
عارف با قدردانی از زحمات و خدمات اعضای شورای شهر چهارم گفت: انتظار شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان از منتخبان محترم این است که خود را از ظرفیت عظیم ایجاد شده در جریان فراخوان حضور در لیست اصلاحطلبان بی نیاز ندانند. باید با استفاده از تجربه کسانی که در شوراهای گذشته حضور داشتند و نخبگان و صاحب نظران، شهر تهران درشان و منزلت مردم بزرگوار این شهر اداره شود.
او حاکم شدن نگاه سیاسی در اداره شهر را خطرناک دانست و گفت: متاسفانه در گذشته به دلیل نگاه کوتاه مدت در برنامه ریزی شهری و بعضاً حاکم شدن نگاه سیاسی در اداره شهر و رویارویی شهرداری و دولت عملاً بسیاری از مطالبات به حق مردم زمین ماند و انتظار است در دور جدید که با دولتی همسو مواجه هستیم در خدمت رسانی به مردم عملکرد خوبی داشته باشید.
رییس فراکسیون امید تاکید کرد: نباید بحث انتخاب شهردار به موضوعی چالشی و اختلاف برانگیز تبدیل شود و کشاندن این موضوعات به رسانهها به صلاح نیست.
عارف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان، خاطرنشان کرد: در دهه ۸۰ اصلاح طلبان در انتخاباتهای مختلف به مانند دهه ۹۰ وحدت استراتژیک نداشتند علت آن، نبود یک مرکز فرماندهی در جریان اصلاح طلب بود ولی در ۲ انتخابات اسفند ۹۴ و اردیبهشت ۹۶ که با حمایت بزرگان و همراهی اکثر جریانهای اصلاحطلب شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تشکیل شد به پیروزیهای خوبی دست پیدا کردیم.
او تصریح کرد: نمیگوییم که عملکرد شورای عالی بی عیب و نقص بود ولی نبود آن هم مطمئناً اصلاحطلبان را با چالشهای مختلفی رو به رو میکرد. برای گامهای بعدی این نواقص باید بر طرف شود به همین دلیل از نخبگان اصلاح طلب و صاحب نظران میخواهم با بررسی عملکرد ۲ دوره شورای عالی سیاستگذاری پیشنهادهای خود را برای اصلاح ساز و کار و ساختار آن اعلام کنند.