سیاسی

صادقی:طرح دو فوریتی استثناکردن برخی مدیران در قانون منع به کارگیری بازنشستگان شوخی است

عضو فراکسیون امید مجلس پیشنهاد مطرح شده طرح دو فوریتی استثناکردن برخی مدیران از قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان را شوخی با قانون‌گذاری برشمرد.

به گزارش شوراآنلاین، محمود صادقی با انتقاد از پیشنهاد تدوین طرحی دو فوریتی برای اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان و مستثنی کردن شهرداران کلانشهرها، قضات و بازنشستگان وزارت اطلاعات از این قانون، چنین اقداماتی را شوخی با قانون گذاری خواند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هنوز جوهر تصویب قانون اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان با رأی ۸۲ درصدی مجلس خشک نشده است که عده‌ای به دنبال تبصره‌ زدن و استثنا کردن برخی مدیران برای مشمول نشدن در این قانون هستند.

وی مطرح شدن طرحی دو فوریتی برای اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان  را باعث وهن مجلس دانست و آن را کاری بیهوده و لغو برشمرد.

صادقی اضافه کرد: ممکن است قانون مصوب مجلس پس از برکناری ۱۲۰۰ مدیر تراز اول اجرایی تبعاتی برای کشور داشته باشد اما این قانون امیدواری و انگیزه بسیار خوبی در جامعه ایجاد کرد که نباید این امیدواری را از بین برد.

عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: طرح مجلس امیدواری خوبی در جوانان و جامعه برای انتقال امور اجرایی به جوانان ایجاد کرد که تلاش برای از بین بردن همین امیدواری اقدام عجیبی به نظر می‎رسد و احتمال اینکه این طرح دو فوریتی با شکست مواجه شود، زیاد است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا