پیشنهاد عضوشورای شهر تهران به دانشآموزان/ به شورای شهر بیایید
به گزارش شوراآنلاین، زهرا نژاد بهرام روز شنبه در مراسم گرامیداشت آغاز سال تحصیلی دبیرستان دخترانه روشنگر شاهد منطقه ۱۲ تهران افزود: شما دختران دانش آموز سرمایه ای گرانقدر برای تغییر هستید، تغییری از جنس دانش. چون با اتکا به آن می توانید فضایی برای حضور ایجاد کنید.
وی اظهار کرد: شما دختران فرزندان زمانه خود هستید، زمانه ای که تغییر در آن به سرعت حادث می شود، پس برای سوار شدن بر موتور تغییر نیازمند دانشی از جنس دانش کلاسیک باشید.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران خطاب به دختران دانش آموز تصریح کرد: جایگاه شما در میان این واقعیت که زندگی واقعی به رغم تاثیر پذیری از دنیای مجازی در فضایی دیگر قانونگذاری و تبیین می شود، بسیار با اهمیت است.
نژادبهرام گفت: شما با کسب دانش می توانید کلیدی برای عبور از آنچه باور ندارید و سر آغاز زندگی اجتماعی مورد نظر شما نیست، داشته باشید تا با اتکا به مهارت های فردی فرصتی را برای بهبود در جامعه ایجاد کنید.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: موقعیتی که شما دختران جوان امروز در آن قرار دارید از یک سو مرهون زحمات زنان و دخترانی است که هزینههای بسیاری را به جان خریدهاند تا فضا را برای فعالیت باز کنند و از سوی دیگر مدیون شجاعت و هوشمندی خودتان است.
وی تاکید کرد: درعین حال فرصتی که امروز از نظر سنی در اختیار دارید سرمایه بس گران و طلایی است که تحت عنوان شور و نشاط جوانی میتواند هر قلهای را به زیر آورد، بنابراین بسیار اهمیت دارد که شما امروز چه هدفی و چه نگاهی به زندگی دارید.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران خطاب به دختران دانش آموز دبیرستان روشنگر گفت: دختران عزیزم اول مهر را با زنگ امید شروع می کنیم تا به همه آنها که صدایمان را می شنوند بگویم ما آمده ایم تا با کسب دانش و آگاهی، فردای نیکویی برای جهان و ایران بسازیم.
زهرا نژاد بهرام در ادامه با ارائه سه پیشنهاد گفت: اول این که از نظرات دانش آموزان با توجه به ظرفیت ها و نیازهایی که دارند استفاده شود. این که هرکدام چه مشکلاتی در شهر دارند تا از این طریق بتوان از نظر دانش آموزان در سیاستگذاری های شهر بهره برد.
وی اضافه کرد: دومین پیشنهاد نژادبهرام, دعوت از دانش آموزان مدرسه برای بازدید از شورای شهر تهران بود تا از این طریق, دانش آموزان با محیط شورا, صحن آن و اعضا آشنا شوند.
نژاد بهرام گفت: با توجه به گسترش و رشد فضای مجازی, پیشنهاد بعدی دعوت دانش آموزان به کتابخوانی بود؛ نه صرفا کتابهای درسی که کتابهایی که در آینده به یاری آنها بیاید و چشم اندازشان را به نحوی ترسیم کند که از دنیای مجازی بیرون بیایند و وارد دنیای واقعی شوند.