گزارش رئیس خانه اقتصاد ایران از عدم شفافیت دوره قبل شهرداری
به گزارش شوراآنلاین، ابراهیم جمیلی عنوان کرد: اینکه شهرداری در ابتدای کار به دنبال این است که جلوی فساد را بگیرد، بسیار خوشایند است و جای امیدواری دارد؛ چراکه در فضای عمومی این تصمیمات کاملا مثبت ارزیابی می شود.
رئیس خانه اقتصاد ایران ادامه داد: شهرداری اگر میخواهد جلوی فساد گرفته شود، قطعا باید نظارت بر عملکرد کارکنان و مسئولان را بیشتر کند، اما این نظارت نباید بروکراسی را افزایش دهد.
وی عملکرد و بخشنامه ضد فساد شهردار تهران را نسبت به گذشته بسیار مثبت ارزیابی کرد و اذعان کرد: کاری که شهردار جدید کرد نسبت به گذشته بسیار مطلوبتر و شفافتر است.
جمیلی افزود: باید این تفکیکهایی که در گزارش عملکرد درآمد و هزینه شهرداری طی بازه زمانی ۶ ماهه نخست سال به شورا ارائه شده به صورت تفکیکی نیز ارائه شود . به طوری که به صورت رسمی نیز این آمار اعلام شود تا درخصوص مبنایی که این درآمدها تفکیک شده است، شفافسازی صورت گیرد.
رئیس خانه اقتصاد ایران در ادامه با تاکید بر اینکه باید وضعیت اقتصادی و مالی شهرداریهای مناطق نیز مشخص شود، گفت: شفاف سازی در خصوص وضعیت مناطق نیز باعث میشود سهم مبالغ دریافتی شهرداری نسبت به گذشته کاملا شفاف و روشن شده و برای همه شهروندان قابل دسترسی باشد.
وی تصریح کرد: اگر مردم ببینند که کار شفاف و روشن پیش میرود، قطعا با شهرداری همکاری خواهند کرد. به طور مثال اگر ببینند شهرداری برای بلیت مترو و اتوبوس یارانه میدهد و هزینه تمام شده آن بسیار بالاست، در نگهداری وسایل حمل و نقل عمومی تلاش مضاعف خواهند کرد.
جمیلی با بیان اینکه در دوره گذشته کمتر شفاف سازی صورت می گرفت، خاطرنشان کرد: بخشنامههایی که اخیرا صادر شده است نیز در راستای این شفافسازیها است و قطعا این بخشنامه اگر به درستی انجام شود بسیار موثر خواهد بود.
وی معتقد است که باید وضعیت تمام شرکتهای وابسته به شهرداری مشخص شود تا شهرداری هرچه زودتر چارهای برای شرکتهای زیانده بیاندیشد.
رئیس خانه اقتصاد ایران با تاکید بر اینکه در بازپرداخت شهرداری خوش قولی حرف اول را میزند، عنوان کرد: در دوره گذشته شاهد بودیم بهجای بازپرداخت پول پیمانکاران، تراکم فروشی صورت میگرفت که اثر منفی زیادی به دنبال داشت. از این رو باید در بازپرداخت بدهیها، صورت حساب به موقع پرداخت شود.