شورای شهر

انتقاد سالاری از معاونان شهردار: ما نباید وقت مان را با آن ها هماهنگ کنیم!/ هاشمی: مدیران جدید هنوز مسلط نیستند!

به گزارش شورا‌آنلاین،محسن هاشمی رفسنجانی در ابتدای چهاردهمین جلسه شورای شهر تهران گفت: با توجه به اینکه حسینی مکارم معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران باید در جلسه دیگری حضور پیدا کند پیشنهاد می‌شود اعضا تذکرات خود را پس از ارائه گزارش توسط وی ارائه کنند.

 محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، در تذکر آیین‌نامه‌ای در واکنش به عدم هماهنگی معاونان شهردار با شورای شهر گفت: معاون شهردار بدلیل حضور در جلسه‌ای دیگر در جلسه حضور ندارند، اما در شورای شهر تهران مرسوم نبوده که شورا وقتش را با معاون شهردار هماهنگ کند.

وی ادامه داد: همکاران در شهرداری باید وقت خود را با شورا تنظیم کنند و در جلسات حضور یابند. روال شورا باید طی و شان شورا حفظ شود.

هاشمی خطاب به سالاری گفت: مدیران شهرداری تازه منصوب شدند و مدیران قبلی قاعدتاً مسلط به مسائل بودند. ظاهرا مکارم باید بعد از این جلسه در جلسات دیگری حضور پیدا کنند که پیشنهاد دادند صحبت‌هایشان قبل از تذکر اعضا مطرح شود. 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا