سوزاندن ۱۰۰ تن زباله پزشکی شهر تهران توسط شرکت هلندی
به گزارش شوراآنلاین، مهندس عبدلی با بیان اینکه دکتر نجفی شهردار تهران با حساسیت و دقت قابل توجه موضوعات محیط زیست شهری مخصوصا پسماند را پیگیری میکند و دستورات لازم را در این خصوص ابلاغ کرده است، گفت: آن چیزی که حساسیت بالایی دارد، تبدیل زباله به انرژی است.
وی افزود: با پیگیری شهردار تهران قرارداد زبالههای پزشکی شهر تهران در شرف ابلاغ است و براساس آن ۱۰۰ تن زباله پزشکی را که به یک شرکت هلندی دادیم قرار است به نحو بهداشتی از مبادی تولید دریافت کرده و به نحو بهداشتی حمل کند و در مرکزی که در آراد کوه داریم، با دستگاه زباله سوزی که احداث میشود، آنها را بسوزانند.
سرپرست سازمان پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه برای مابقی زبالهها که حدود ۳۵۰۰ تا ۳۶۰۰ تن میشود در حال تنظیم و صدور آگهی فراخوان هستیم تا با جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی که توان لازم را دارند بتوانیم دستگاه زباله سوز معمولی احداث کرده و آنها را تبدیل به انرژی کنیم، گفت: تلاش میکنیم از دفن صددرصدی زبالهها جلوگیری کنیم و به جای اینکه زبالهها دفن شده و محیط را آلوده کنند آنها را تبدیل به انرژی کنند و برق وارد سیستم کنیم.
عبدلی ادامه داد: تقریبا ۹۰۰۰ تن زباله شهری در شبانهروز تولید میشود که از این ۹۰۰۰ تن ۳۵۰۰ تا ۳۶۰۰ تن قابل سوختن و تبدیل به انرژی هستند و مابقی تبدیل به کمپوست میشوند، همین حالا ۲۰۰ تن زباله در روز میسوزانیم و ۳ مگابایت برق در ساعت تولید میکنیم. این ظرفیت وجود دارد و حتما برنامه برای ساماندهی و تبدیل زباله به انرژی به صورت کلیدی پیگیری میشود.
سرپرست سازمان پسماند شهرداری تهران همچنین به زبالههای ساختمانی اشاره کرد و گفت: در زمینه زبالههای ساختمانی که قرارداد آن در شرف انجام است تا ۹۰۰۰ تن زباله ساختمانی را به مصالح ساختمانی چون آسفالت و شن و ماسه تبدیل کرده و به بازار ساخت و ساز برمیگردانیم.