مدیریت شهری

آسیب‌شناسی نظام پژوهشی شهرداری تهران

به گزارش شورا‌آنلاین و به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ، این نشست با هدف ارائه یک نظام پژوهشی که هدایت فعـالیت‌های مطالعاتی را از زمان تعریف مساله تا تهیه خروجی‌های مورد نیاز و انتظار شهر و شهرداری و بکارگیری آنها در حل معضلات شهری به طور کارا و اثربخش و بر مبنای آسیب شناسی رویه های گذشته در نظام پژوهش بر عهده داشته باشد، تشکیل شد.

در این نشست که به میزبانی رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران صورت پذیرفت، محمد رضا جوادی یگانه به نقش و جایگاه ویژه مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در سیاست‌گـذاری، راهبری و مـدیریت فعـالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی شهرداری تهران اشاره کرد.

در ادامه آسیب شناسی صورت گرفته، ۴ بخش فرآیند مساله‌یابی، فرآیند انجام پژوهش، مجریان، پژوهشگران و ناظران و نظام بکارگیری دانش مورد واکاوی قرار گرفت.

حسین غریبی ، مشاور شهردار تهران نیز پس از بیان نظرات نمایندگان قسمتهای مختلف شهرداری، در خصوص ابعاد گوناگون نظام پژوهش در شهرداری تهران در قالب چهار پرسش اساسی  1) چه کسی؟ ۲) درباره چه موضوعی؟ ۳) چگونه پژوهش  می‌کند؟  4) دستاوردهای پژوهش  چگونه به کارمی‌روند؟ و ۴ محور ۱) نیروی انسانی پژوهش ،۲) سیاست پژوهش ، ۳) پشتیبانی پژوهش ، و ۴) کاربرد پژوهش  نظرات و دیده گاه های خود را مطرح کرد.

در پایان جلسه دکتر جوادی یگانه ضمن جمع بندی نکات مطرح شده، خواستار ارسال نظرات تکمیلی بصورت مکتوب از حاضرین شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا