اجتماعی و فرهنگی

برخورد قانونی با کامیون‌دارانی که پلاک را برای عدم جریمه باز می‌کنند

به گزارش شورا‌آنلاین، سردار رضا مهماندار در پاسخ به سئوالی درخصوص پارک تعداد زیادی کامیون در محله مشیریه گفت: همکاران بنده در پلیس راهور تهران به صورت روزانه با کامیون‌های مختلف که در محله‌های توقف‌ ممنوع حضور دارند، برخورد می‌کنند که برخورد قانونی آنها همواره ثبت و ضبط است.

وی افزود: در محله مشیریه هم تعداد زیادی کامیون متوقف هستند که البته علت این توقف هم به پارک شبانه کامیون‌داران باز می‌گردد و رانندگان این خودروها پس از توقف در محل‌های مختلف پلاک ماشین خود را باز کرده و عملاً پلاکی در دسترس مأموران پلیس برای برخورد قانونی و جریمه آنان وجود ندارد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: با هماهنگی بعمل آمده با مرجع قضایی قرار شد که با کامیون‌هایی که پلاک خود را باز کرده و در محل‌های غیرقانونی توقف می‌کنند برخورد لازم صورت گیرد و پس از آن این رانندگان را به جامعه معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل مبلغ پایین جریمه کامیون‌هایی که در محل‌های توقف ممنوع حضور دارند و یا به معابر شهری ورود می‌کنند و باز دارنده نبودن مبلغ ۲۰ هزار تومان جریمه برای آنان، این موضوع در شورای شهر مطرح شد و اعضای این شورا مبلغ جریمه را به ۹۰ هزار تومان افزایش و همچنین ۴ نمره منفی برای این رانندگان در نظر گرفتند.

مهماندار گفت: برای ساماندهی عبور و مرور کامیون‌ها در سطح شهر برنامه ویژه‌ای در نظر گرفته‌ایم و می‌کوشیم با اجرای این برنامه، توجه ویژه‌ای در زمینه حقوق شهروندی داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا