قطار شهر هوشمند به ایستگاه منطقه ۹ رسید
به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، در این دیدار دکتر فرجود، مدیرعامل سازمان فاوا، به موازی کاری های فراوان در حوزه شهر هوشمند که پیش از این در شهرداری تهران و برخی نهادها وجود داشته است، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تشکیل شورای راهبردی تهران هوشمند به ریاست شهردار تهران و تشکیل دبیرخانه تهران هوشمند درسازمان فاوا تا حد زیادی شاهد تمرکز فعالیت ها و پرهیز از رویدادهای جزیره ای هستیم.
او بر ایجاد شبکه ای از بازیگران اصلی در حوزه هوشمندسازی تاکید کرد و گفت: هم در بخش خصوصی مانند شرکت های دانش بنیان ، استارتاپ ها و هم بخش های عمومی و دولتی ظرفیت های فراوانی وجود دارد که می تواند منشاء نوآوری باشد و در این زمینه نقش خود مردم را هم نباید فراموش کرد و با ترکیب این موارد با مسائل شهری پلتفرم مشارکت را در بحث هوشمندسازی می توان توسعه داد.
فرجود در پاسخ به درخواست همکاری شهردار منطقه ۹ تهران در بحث هوشمندسازی هم اجرای برخی طرح های پایلوت را در این منطقه پیشنهاد داد و گفت: ما در مناطق دیگر تهران هم که با شهرداران مناطق جلسه داشتیم از جمله منطقه ۲ همین بحث اجرای طرح های پایلوت را پیشنهاد دادیم، دبیرخانه تهران هوشمند اکنون در حال آماده سازی چندین طرح است که می توان با توجه به نیازسنجی و شرایط هر منطقه تهران یکی از آنها را اجرا کرد.
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران افزود: به عنوان پیشنهاد اولیه و با توجه به نکاتی که شهردار محترم منطقه بیان کردند ما مبحث «ساختمان های هوشند» را می توانیم به صورت پایلوت در منطقه ۹ اجرا کنیم.
در ابتدای این جلسه دکتر سیدعلی مفاخریان، شهردار منطقه ۹ به تشریح فعالیت های فرهنگی ـ اجتماعی و ظرفیت های موجود در منطقه پرداخت و گفت: ما اکنون یک دهکده کارآفرینی را در حال پیگیری هستیم و برایمان کسب و کار و اشتغال آفرینی مساله مهمی است و در همین مسیر می خواهیم به همکاری با استارتاپ ها و کسب و کار هوشمند نیز ورود داشته باشیم.
او در بخش دیگری از صحبت هایش به جلسات مشترک با مرکز علوم رایانه ای دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد و گفت: دوست داریم در این حوزه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات با ما همکاری مشترک داشته باشد و بتوانیم در بحث هوشمندسازی قدم های مشترکی برداریم.