۸ هزار بازرسی و ۱۷۰ میلیاردربال جریمه متخلفان
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، محمدحسن سرابیان رئیس کشیک نوروزی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به گذشت ۶ روز از آغاز کشیک نوروزی گفت: در این ۶ روز ۸ هزار و ۲۹۱ مورد بازرسی مشترک انجام شده که منجر به تشکیل ۶ هزار و ۸۸۲ پرونده برای متخلفان در سازمان تعزیرات حکومتی شده است.
وی افزود: میزان محکومیت صادره در ۶ روز نخست مرحله اول کشیک نوروزی ۱۷۰ میلیارد و ۹۹۳ میلیون و ۶۴۷ هزار ریال بوده است.
سرابیان در مورد نوع تخلفات در ۶ روز کشیک نوروزی گفت: بیشترین تخلفات مربوط به حوزه کالا و خدمات بوده است و در بخش کالا و خدمات استان های مازندران، تهران و کرمانشاه در بخش قاچاق کالا و ارز استان های سیستان و بلوچستان، فارس و خراسان رضوی و در بخش تخلفات بهداشتی و دارویی استان های خراسان رضوی و کهگیلویه و بویر احمد بیشترین پرونده های وارده را داشته اند.
وی با اشاره به برگزاری طرح های مشترک با دستگاه های نظارتی گفت: علاوه بر همکاری های انجام شده با دستگاه های نظارتی، سازمان تعزیرات حکومتی در این بازه زمانی ۲ طرح ویژه با سازمان استاندارد و وزارت بهداشت، دارو و درمان در قالب گشت های مشترک نیز برگزار کرده است.
مدیرکل نظارت و هماهنگی گشت مشترک تعزیرات حکومتی با هشدار به متخلفان گفت: سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان یکی از اعضای ستاد خدمات سفر و مرجع رسیدگی کننده در ایام تعطیلات نوروزی در خدمت مردم است و به صورت قاطع با متخلفان برخورد می کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم می توانند شکایات خود را برای رسیدگی از طریق سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۹۶۵۱ سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.