مدیریت شهری

می خواهیم مجسمه سازی ایران را در جهان مطرح کنیم

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین جمال کامیاب رئیس ششمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران،با حضور در برج میلاد و بازدید از روند برگزاری ششمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران گفت : هر ساله در این بده‌ بستان هنری شاهد بروز خلاقیت‌ها هستیم. امروزه بحث آثار حجمی و هنر محیطی بسیار جدی است. این آثار فضای شهر را تلطیف می‌کند و از رشد بصری تکنولوژی می‌کاهد.

 کامیاب با ذکر این نکته که سمپوزیوم بهانه‌ای است برای دور هم جمع شدن مردم، هنرمندان و بخش‌های مختلف دانشگاهی و در پاسخ به این سوال، که برگزاری سمپوزیوم‌ چه تاثیری در ارتباط مردم با هنر و به ویژه با مجسمه‌‌سازی دارد، گفت: سمپوزیوم‌ هنرمند را از کارگاه شخصی‌اش بیرون می‌آورد؛ باعث می‌شود هنرمندان صرفاً در خلوت خود کار نکنند و از خلوتشان بیرون بیایند و در ارتباط با سایر مجسمه‌سازان و مخاطبان‌شان قرار بگیرند. برگزاری سمپوزیوم‌ها خون تازه‌ای است که در رگ‌های هنر این سرزمین جاری می‌شود.

رئیس ششمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران  ادامه داد: تجربه سال‌های گذشته و گذشت این چند روز متناسب با اهدافی که از پیش تعیین شده این نوید را می‌دهد که مجسمه‌سازی نیز مانند سایر رشته‌های هنری‌مان در سطح دنیا مطرح ‌شود. همچنان که در برخی از رشته‌های هنری، مانند سینما و نقاشی، در سطح دنیا مطرح هستیم و هنرمندان‌مان جزو چهره‌های شاخص جهانی به شمار می‌روند در بخش آثار حجمی نیز با برگزاری این گونه رویدادها کم‌کم شاهد بین‌المللی شدن آن خواهیم بود. همین که در فراخوان اولیه ششمین دوره بیش از ۱۶۰ هنرمند خارجی از کشورهای مختلف دنیا اثر خود را برای ما ارسال کردند نشان از آن دارد که این سمپوزیوم در سطح بین‌المللی مورد شناخت و اعتماد مخاطبان خود قرار گرفته است.

کامیاب در پاسخ به این سوال، که آیا ما در ایران این قابلیت را داریم که در شهرستان‌ها نیز شاهد برگزاری سمپوزیوم‌ها باشیم، توضیح داد: قطعاً با رشد سمپوزیوم تهران و کسب تجربه شاهد رشد سمپوزیوم‌‌های شهرستان‌ها نیز خواهیم بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا