مانع رشوه در بانکها می شویم
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در گردهمایی ارتقای اثربخشی برنامهریزی در پیشگیری از وقوع جرم با بیان اینکه عمر معاونت پیشگیری از وقوع جرم خیلی طولانی نیست، گفت: فعالیتهای سازمانیافتهای از زمان تشکیل این معاونت تاکنون صورت گرفته است.
وی افزود: از زمان ریاست بنده تاکنون جایگاه قابل قبولی از حیث اقدامات صورتگرفته داریم، ولی معاضدت و همکاری ما با حوزه مقابله خیلی قابل توجه نبوده است.
الفت با طرح این سؤالات که تا کی باید تحمل کنیم تا حجم پرونده ها کم شود و آرامش با انجام اقدامات پیشگیرانه کی به جامعه برمیگردد، فگت: اگر اقدامات پیگشیرنه پاسخگوی این سؤالات نباشد نمیتواند جای خود راباز کند.
وی اظهار داشت: گاهی پیش آمده که بعضی از مسئولان این مجموعه را غیرقابل تأثیر تشخیص دادند و ما باید سازمان را فعال کنیم و پژوهشها را از حالت مطالعاتی خارج و نتایج آن را به دست افرادی برسانیم که آنها را عملیاتی کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه هدف از این گردهمایی را هدفمند و منسجم کردن فعالیتهای این معاونت عنوان کرد و افزود: با برنامه کار کردن خیلی خوب است ولی کار ما برنامه اجرا کردن نیست و برنامهها باید ما را به هدفی برساند.
وی تصریح کرد: یک سال اقدام به برنامهریزی میکنیم و تمام میشود و در سال بعد دوباره شروع به برنامهریزی میکنیم ولی باید دید که نتایج این برنامهها کجاست. مردم باید نتایج برنامههای ما در مراکز اقتصادی و اجتماعی ببینند.
الفت اظهار داشت: این جلسه باید این نتایج را در ذهن نهادینه کند که ما از معاونت اجتماعی یک اثر پیشگیری و عملیاتی میخواهیم و اگر اینگونه نشود فایده ندارد. اگر رسیدن به حق برای شاکی و مجازات درست برای متهم صورت گیرد، فعالیت مقابله با وقوع جرم رخ نداده است.
وی اذعان داشت: توسعه نهاد داوری یکی از اقدامات پیشگیری است که در اراک به خوبی صورت پذیرفت.
وی در خاتمه گفت: گزارشات ما این شده که چند جلسه با آقای فلانی برگزار کردیم ولی آیا توانستیم جلوی وقوع جرم در بانک بگیریم و یا فعالیت بانکها را برای مردم روشن کنیم؟ ما میخواهیم جلوی رشوه در بانک ها گرفته شود.