اجتماعی و فرهنگی

تلاش استانداری تهران برای ارتقاء حقوق شهروندی

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین سیاوش شهریور در تشریح مباحث مطرح شده در جلسه امروز یکشنبه ستاد صیانت از حقوق شهروندی گفت: وظایف ستاد صیانت از حقوق شهروندی در این جلسه تدوین شد و به همه مدیران استان به عنوان عضو ابلاغ شد.

 

وی افزود: ستاد صیانت از حقوق شهروندی در تمامی شهرستان‌های استان تهران تشکیل شده است و کارگشایی امورات شهروندان استان در حوزه‌های مختلف را پیگیری می‌کند. قطعا یکی از دغدغه‌های جدی استاندار و مجموعه دولت تدبیرو امید، آسان کردن دسترسی‌های مردم به ادارات دولتی به عنوان اساسی‌ترین حق شهروندی است تا از این طریق امکان دیده‌بانی و رصد مجاری اداری در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را فراهم کند و شهروندان در کمترین زمان و حداقل زمینه، کارهای خود را انجام دهند و خدمات دولتی را دریافت کنند.

 

 

استانداری در صدد ارتقاء حقوق شهروندی

 

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران تصریح کرد: در استانداری مصمم هستیم حقوق شهروندی را ارتقاء دهیم و بخش عظیمی از این کار با توسعه مناسب دولت الکترونیک امکان‌پذیر شده است. تمام مدیران در سطح استان موظف شده‌اند در سریع‌ترین زمان راه دسترسی مردم به مجامع اداری را فراهم کنند تا از این طریق کرامت انسانی شهروندان حفظ شود.

شهریور ادامه داد: در حوزه عفاف و حجاب هم توسط ستاد صیانت از حقوق شهروندی اقدامات فرهنگی مناسبی انجام شده است. خوشبختانه مردم استان تهران از نجیب‌ترین، متدین‌ترین و انقلابی‌ترین مردم کشور هستند و برهمین اساس وضعیت مناسبی در سطح استان شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: جدای از همه قضاوت‌هایی که صورت می‌گیرد، مردم استان تهران از شریف‌ترین و متدین‌ترین مردم هستند؛ البته ممکن است گاهی کمبودها و ناهنجاری‌هایی در سطح جامعه وجود داشته باشد که امیدواریم با انجام اقدامات فرهنگی، نتایج خوبی حاصل شود، اعتقاد دارم رضایت مراجع در حوزه عفاف و حجاب در استان تهران روز به روز بیشتر می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا