شورای شهر

شهرداری تهران در ارسال نظامنامه‌ها و دستورالعمل‌ها کوتاهی کرده است

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مجتبی شاکری در ادامه یکصد و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ۲۳ دی‌ماه سالروز حضور اعضای شورای شهر و شهردار تهران و سایر مدیران شهری خدمت مقام معظم رهبری است، گفت: مناسب بود که در چنین روزی گزارشی از سوی شورا و شهرداری در زمینه تحقق منویات مقام معظم رهبری تهیه می‌شد.

وی تصریح کرد: جهت نظارت بر عملکرد شهرداری به ۶ عنصر نیاز داریم که از این ۶ عنصر، ۴ عنصر به شورا و ۲ عنصر به شهرداری برمی‌گرددد. شاکری گفت: متأسفانه در حال حاضر سامانه اطلاعاتی مستقل نداریم و مکانیزمی برای شورایاری‌ها نداریم، ضمن اینکه در این زمینه شاهد عدم مکانیزیم بی‌حساب هستیم و مدلی را برای بازدیدهای نخبه‌ای نداریم که می‌بایست به این موارد توجه شود.

عضو شورای شهر تهران گفت: طبق فصل ۹ برنامه پنج ساله دوم شهرداری، شهرداری تهران مکلف شده بود که طی زمان‌های سه ماهه، چهارماهه و شش ماهه، نظام‌نامه دستورالعمل و آیین‌نامه‌های مربوطه را به شورا ارسال کند که صورت نگرفته است، ضمن اینکه در خصوص شاخص‌های پایشی نیز اقدام مؤثری انجام نشده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا