مدیریت شهری

کاهش حضور قطار مترو در ایستگاه‌ها در آستانه نوروز

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین محسن نایبی افزایش ظرفیت مسافرگیری ناوگان ریلی در ماه پایانی سال را مهم‌ترین اقدام شرکت متبوعش اعلام کرد و گفت: اقدام بعدی، رفع عیوب و اطمینان کامل از صحت عملکرد پله‌های برقی، آسانسور‌ها و سایر تجهیزات مترو است، ضمن این‌ که در حال حاضر نیز هیچ پله برقی خرابی در ایستگاه‌های مترو نداریم.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران نظافت و شست و شوی فضای ایستگاه‌ها، قطار‌ها، پایانه‌ها و پست‌های برق و مرمت و رنگ‌آمیزی تابلو‌ها و تجهیزات موجود در ایستگاه‌ها را از دیگر اقدامات مجموعه بهره‌برداری مترو به منظور استقبال از بهار بر شمرد و افزود: سرویس‌رسانی ویژه برای جا‌بجایی مسافران به مقاصد حرم مطهر حضرت امام (ره) و بهشت زهرا (س) در پنج‌شنبه آخر سال، رفع سد معبر و جمع‌آوری دستفروشان در داخل قطار‌ها، راهرو‌ها و ایستگاه‌های مترو و برنامه‌ریزی عملیاتی به منظور آمادگی کامل جهت بهره‌برداری از نیمه شمالی خط ۳ مترو از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

معاون شهردار تهران در این رابطه، بر تقویت متروی منتهی به بازار بزرگ تهران، رسیدگی سریع به خرابی قطار‌ها در ایستگاه‌های مترو با راهکارهای عملیاتی و نظافت ایستگاه‌ها و قطارهای مترو به صورت ویژه را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: متأسفانه در ساعاتی از روز، تعداد دستفروشان از تعداد مسافران مترو بیشتر می‌شود که با مشارکت تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار، باید برای این مشکل به صورت اصولی و اساسی چاره‌اندیشی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا