شورای شهر

حمایت از تولید داخل نیاز به تغییر فرهنگ مصرف دارد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین احمد دنیا مالی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره اختراعات و ابتکارات شهر تهران، اظهار داشت: فرهنگ غلطی که در طی سالیان بر ما مستولی شده این است که وقتی موضوع فناوری مطرح می‌شود ابتدا به این اندیشه می‌افتیم که باید ماشین آلات و اتکونولوژی‌های مدرن را از اقصی نقاط جهان به کشور وارد کنیم حال آنکه نگاه ما باید این باشد که منافع ملی را در پرتو به کار گیری دانش اندیشمندان و نخبگان کشور میسر سازیم.

وی ادامه داد: حال این به کار گیری توانایی‌های داخلی با مد نظر قرار دادن ارتقا کیفیت می‌تواند متاثر از علوم و تکنولوژی روز دنیا باشد. بنابراین بایستی این اتفاق را به گونه ای تدوین کنیم که از منابع ملی در راستای منافع اقتصاد ملی استفاده کنیم.

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، تصریح کرد: وارد کردن فناوری ظلم بزرگی به تولید داخل است و این در حالی است که امروزه یکی از مشکلات اساسی ما اشتغال است. پس تولید فناوری و به کار گیری آن که حوزه نرم اقتصادی است می‌تواند زمینه تولیدات و در نهایت اشتغال را فراهم سازد.

دنیا مالی خاطر نشان کرد: به اعتقاد من می‌بایست محدودیت‌های زیادی در راستای واردات قائل شد اما در راستای حمایت از تولید داخل و اقتصاد مقاومتی ما پیش از هر اقدامی به تغییر فرهنگ مصرف و نیز الگوی تعصب ملی نیازمندیم.

وی گفت: حمایت از رفتار های دانش پایه یعنی حمایت از اقتصاد ملی و این امر محقق نمی‌شود جز با تغییر الگوی مصرف و به وجود آمدن فرهنگ اتکا به تولید داخل هم چنان که کشورهای شرق آسیا این مهم را در دستور کار خود قرار دادند و امروزه در اقتصاد دنیا نیز اثر گذار است. 

دنیا مالی یاد آور شد: تغییر فرهنگ فرایندش این می‌شود که وابستگی ما به بخش عمده‌ای از واردات به حداقل برسد و وقتی از نوآوری و خلاقیت و اختراعات اهالی علم حمایت کنیم می‌توانیم صاحب سبک شویم.

رییس کمیسیون عمران همچنین تاکید کرد: آنچه که امروز باید مورد اهمیت باشد به کار گیری این خلاقیت‌ها و اخرتاعات است در حالی که ما در ثبت اختراعات دارای حد نصاب هستیم اما متاسفانه در زمینه به کار گیری آن خوب عمل نکردیم پس باید تلاش ما در این جهت باشد که هر چه بیشتر از عملیاتی شدن نوآوری‌ها و فناوری‌ها حمایت کنیم.

بر اساس این گزارش دومین جشنواره اختراعات و ابتکارات تهران از تاریخ ششم الی نهم اسفند در محل دائمی نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران( بوستان گفتگو) برگزار می شود.

این جشنواره با شعار "فرهنگ خلاقیت و کارآفرینی؛ موتور محرک اقتصاد مقاومتی" برگزار می‌شود و تمامی حقوق جشنواره متعلق به شرکت تعاونی مبتکران است و مرکز علمی کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی شهرداری تهران برگزار کننده دومین دوره جشنواره است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا