اجتماعی و فرهنگی

۳۰ درصد از نانوایی‌های سنگکی تهران آزادپز شده‌اند

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین اصغر پابرجا فاکتور نیروی انسانی، مواد اولیه و تجهیزات را از جمله عوامل موثر در بحث کیفیت نان دانست و اظهار کرد: حدود ۶۵۰ نانوایی مجوز‌دار سنگکی و ۱۰۰ واحد در حال اخذ پروانه داریم و بدون شک بحث آزادپز شدن منجر به افزایش کیفیت می‌شود و مردم نیز حق انتخاب دارند که هرجا نان خوبی پخت می‌شود به آن واحدها مراجعه کنند.

 

وی با بیان اینکه آزادپز شدن نانوایی‌ها بستگی به نانوایان دارد، گفت: از ۲۰۰ واحد نان سنگکی در تهران که آزادپز شدند کیفیت ۱۵۰ واحد افزایش یافته است اما در برخی از استان‌ها، با آزادپز شدند نانوایی‌ها مقاومت می‌شود.

 

پابرجا در عین حال بیان کرد: هر کیسه ۴۰ کیلویی آرد یارانه‌ای برای تهیه نان سنگک ۳۳ هزار تومان است، در صورتیکه سنگکی‌های آزادپز آن را به قیمت ۵۳ هزار تومان خریداری می‌کنند؛ بنابراین کارخانه‌ها موظفند آرد بهتری ارائه دهند.

 

همچنین پیش از این محمدرضا نظرنژاد، رییس اتحادیه نانوایان نان سنگکی قیمت هر کیلوگرم آرد در نانوایی های آزاد‌پزرا ۳۰۰۰ تومانعنوان کرده و گفته بود همه واحدهای نان سنگکی باید مجوزهای لازم را بگیرند که اخطارهایی هم در این زمینه داده شده و اقدامات مورد نیاز برای دریافت مجوز در حال انجام است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا