شورای شهر

نمایشگاه قرآن توقعات را برآورده نکرد/به شهرداری نمره قبولی می دهم

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در خصوص نظارت شورای شهر تهران چقدر بر کارهای فرهنگی شهرداری گفت:در کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران ۹ عضو وجود دارد که هرکدامشان برای خودشان در کارهای فرهنگی و اجتماعی صاحب نظر هستند. هرکاری که شهرداری تهران بخواهد انجام دهد و مربوط به کمیسیون ما باشد مظمئن باشید که نظارت کاملی بر آن کار صورت می گیرد و اجازه نمی دهیم حرف و حدیثی به وجود بیاید.

حجت الاسلام ناصحی افزود:نظارت بر کارهای فرهنگی شهرداری وظیفه اعضای شورا است و اگر غیر از این باشد جای تاسف دارد و به شخصه بر تک تک کارهای فرهنگی شهرداری نظارت دارم و پیگیری های لازم را انجام می دهم.

حجت الاسلام ناصحی در خصوص اینکه آیا به کارهای فرهنگی شهرداری تهران نمره قبولی می دهد یا خیر گفت: به نسبت وسعت جغرافیایی تهران و میزان جمعیت انصافا شهرداری اقدامات فرهنگی خوبی انجام داده و به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی شورا نمره قبولی می دهم اما معتقدم که با توجه به پتانسیل بالایی که وجود دارد، شهرداری می تواند خیلی بهتر از این هم در حوزه فرهنگی گام بردارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در خصوص مشکلات مربوط به پروژه مسجد حضرت ولیعصر(عج) گف ت:وقتی شورای شهر به ساخت مسجد ورود پیدا کرد به این نتیجه رسید که این کار باید متوقف شود. چرا که وقتی به داخل مسجد ورود می کنی هیچ نشانه ای از یک فضای معنوی به چشم نمی آید.

حجت الاسلام ناصحی با بیان اینکه مسجد باید نشانه های معماری ایرانی و اسلامی داشته باشد افزود: زمانیکه از این مسجد بازدید کردم چندین بار به پیمانکار این پروژه تذکر دادم که فاکتورهای لازم مربوط به معماری مسجاد با این در این فضا رعایت شود. حتی متذکر شدم که در ساخت وساز این مسجد باید دقت بیشتری صورت بگیرد و نشانه های معماری ایرانی و اسلامی در آن لحاظ شود اما متاسفانه پیمانکار پروژه به تذکرات توجهی نکرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در خصوص اینکه آیا این پروژه با این نواقصی که در ساخت وساز دارد متوقف می شود یا خیر گفت: در شوررای شهر به این نتیجه رسیدیم که با توجه به هزینه ای که شده نکات لازم باید در احداث پروژه رعایت شود تا ادامه این ساخت وساز صورت پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: بر روی این سازه حتما باید گنبد و مناره ای نصب کرد تا نمای اسلامی در آن دیده شود و این حداقل کاری است که باید در این پروژه انجام شود. ساخت وساز یک مسجد باید با اماکن عمومی دیگر فرق دارد و در ساخت یک مسجد اولین چیزی که باید در نظر بگیرید گنبد و مناره آن است. مگر می شود مسجدی به این وسعت و بزرگی ساخته شود اما هیچ نشانه ای نباشد تا مردم بفهمند که اینجا یک مکان مذهبی است.

حجت الاسلام ناصحی در مورد مساجد و ابنیه های مذهبی گفت:ما در بحث مساجد و ابنیه های مذهبی یک ریشه عمیق  در تاریخ داریم که شاید یکی از نمادهای فرهنگی ما محسوب شود و امروزه شناسنامه ما هستند و ما در این نمادها پیشرو هستیم و به همین دلیل خودمان باید پیش قدم باشیم  و دیگر از نمادهای غیر اسلامی استفاده نکنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در خصوص کیفیت برگزاری نمایشگاه قرآن امسال گفت:شهرداری،شورای شهر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام سعی و تلاش خودشان را کردند تا شهروندان تهرانی در این نمایشگاه چه از لحاظ مذهبی و چه از لحاظ فرهنگی کمبودی را احساس نکنند اما زمانیکه از نمایشگاه امسال بازدید کردم، اشکالاتی را دیدم و احساسم این بود که این نمایشگاه می تواند خیلی بهتر از این برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد:ما فکر می کردیم اگر نمایشگاه از مصلی امام خمینی (ره) نقل مکان کند شاید بازدید کننده بیشتری را به خود ببیند اما اینچنین نشده است.علاوه بر اینکه بازدید کننده های این نمایشگاه کمتر شده و فکر می کنم نتوانستیم توقع شهروندان را برآورده کنیم. باید کار خودمان را مورد ارزیابی قرار بدهیم و ببینیم کجای کارمان اشکال  دارد تا انشا الله سال بعد بدون هیچ نقصی این نمایشگاه را برگزار کنیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا