تاکید وزیر بهداشت بر نقش اساتید در ترویج اصول اخلاقی میان دانشجویان
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین دکتر سید حسن هاشمی بر اهمیت اخلاق در حوزه علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: اخلاق پزشکی باید در کلیه حوزههای نظام سلامت کشور به عنوان یک اصل مدنظر قرار گیرد.
وزیر بهداشت بر ضرورت فعال بودن دبیرخانه شورای عالی اخلاق پزشکی تاکید کرد و افزود: هدف وزارت بهداشت تنها گسترش مراکز تربیت کننده دانشجو در حوزه اخلاق پزشکی نیست، بلکه افراد باید متناسب با نیاز کشور و واحدهای ارائه کننده خدمات، آموزش بینند.
هاشمی بر اهمیت جایگاه دانش آموختگان رشته اخلاق پزشکی تاکید کرد و گفت: باید برنامه روشنی برای بهرهمندی از خدمات فارغ التحصیلان این رشته تدوین شود و تربیت دانشجو در رشته اخلاق پزشکی متناسب با نیاز کشور صورت پذیرد.
وزیر بهداشت با اشاره به نقش برجسته اساتید در ترویج اصول اخلاقی بین دانش آموختگان رشتههای علوم پزشکی اظهار داشت: درحال حاضر اساتید برجسته ای در کشور حضور دارند که می توانند الگوی سایرین در مباحث اخلاقی باشند.
هاشمی گفت: شورای عالی اخلاق پزشکی کشور ضمن سیاستگذاری برای تحولات آتی و پیگیری روندی که در این زمینه طی شده در مرحله اول باید به راهکارهای عملی جهت اصلاح چالش های موجود بپردازد.
بنابر اعلام وبدا، وی ابراز امیدواری کرد که فعالیتهای شورای عالی اخلاق پزشکی کشور زمینهساز نهادینهسازی اصول اخلاقی میان متولیان نظام سلامت و رفع چالشهای موجود در این حوزه باشد.
وزیر بهداشت در پایان به انتصاب دکتر باقر لاریجانی به عنوان نائب رئیس شورای عالی اخلاق پزشکی اشاره و ابراز امیدواری کرد که باتوجه به استقرار دبیرخانه شورای عالی اخلاق پزشکی و مسئولیت نایب رییس این شورا در خصوص هدایت فعالیتها در این زمینه و برنامهریزیها و ارزیابیهای لازم، با همکاری و تلاش کلیه متولیان این امر شاهد رشد و تعالی اخلاق پزشکی کشور باشیم.
گفتنی است؛ در اولین جلسه شورای عالی اخلاق پزشکی کشور وزیر بهداشت طی حکمی دکتر علیرضا یلدا، دکتر عباس شفیعی، دکتر محسن جوادی، دکتر عباس عباس زاده، حجتالاسلام و المسلمین امینی، دکتر ضیاءالدین تابعی، دکتر شفیقه رهیده، دکتر محمد آقاجانی، دکتر رضا ملکزاده، دکتر سیدجواد حاجی میراسماعیل و محمد میرزابیگی را به عنوان اعضای شورای عالی اخلاق پزشکی کشور منصوب کرد.