شورای شهر

گزارش یکصدو هفتاد و دومین جلسه شورا

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مهدی چمران در یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران که با حضور اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور و معاون وزیر کشور برگزار شد با اشاره به حادثه اخیر سیلاب در روستاهای کن و سولقان گفت: امداد رسانی شهرداری تهران در این حادثه یک وظیفه قانونی نبود اما وقتی کسی نیست تا کمکی انجام دهد و مسئولی پاسخگو نیست شهرداری تهران بر اساس وظیفه انسان دوستانه برای نجات هموطنان کمک می کند. 


چمران با اشاره به سخنان یکی از مسئولان استانداری مبنی بر اینکه شهرداری تهران پای خود را از روستاهای کن و سولقان بیرون بکشد اظهار داشت: ما به جای درج چنین سخنانی باید از شهرداری تشکر کنیم ، مدیریت بحرانی که یک کارمند دارد چگونه می تواند بحران را مدیریت کند و حال که شهرداری بر اساس یک تفکر انسان دوستانه به شهروندان کمک می کند باید از آن تشکر کرد نه آنکه چنین سخنانی گفته شود. 

وی ادامه داد: این وظیفه انسانی هر نهاد و مسئولی است که در هنگام مواقع بحرانی به هموطنان کمک کند همانطور که در واقع بم ، زلزله آذر بایجان و دیگر نقاط کشور شهرداری تهران از مسیر قانونی کمک های خود را ارائه داد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین به تورق تاریخی ایام هفته پرداخت و اظهار داشت: روز شنبه ۳ مرداد ماه مصادف با سالروز تخریب بقاع متبرکه قبرستان بقیع توسط وهابیون رژیم آل سعود در سال ۱۳۴۴ هجری قمری بود .

وی ادامه داد: متاسفانه وهابیون وقاهت را به حد اعلای خود رساندند و یکی از شیوخ آنان اعلام کرده که امیدوار است روزی فرا رسد تا بقعه متبرک پیامبر را نیز تخریب کنند که این نهایت حماقت این افراد است. 
چمران اضافه کرد : دیروز ۳ مرداد ماه نیز مصادف با طرح قانون کاپیتولاسیون و نیز یاد آور اقدام شجاعانه حضرت امام در مواجهه با این قانون بود . 

رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد : امروز ۴ مرداد مصادف با سالروز مرگ رضا شاه در جزیره موریس است و فردا دو شنبه نیز سالروز مرگ محمد رضا شاه پهلوی .
چمران در ادامه افزود: فردا ۵ مرداد مصادف با برگزاری اولین نماز جمعه تهران به امامت آقای طالقانی و به دستور حضرت امام است . بنا به این حرکت نمادین این سنت حسنه اسلامی به پا داشته شده و تا به امروز تجلی حضور همیشه در صحنه مردم ایران اسلامی است. 

وی یاد آور شد : نام آیت الله طالقانی یاد آور همبندی دکتر شیبانی با وی در زندان های ساواک است. 

چمران خاطر نشان کرد : ۵ مرداد همچنین سالروز عملیات افتخار آفرین مرصاد نیز می باشد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران همچنین به موضوع حضور فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در ایران اشاره کرد و گفت: مسئول خون های آلوده دارد به ایران می آید و جا دارد از وی در این مورد سوال شود. این در حالی است که در پرونده خون های آلوده به همه کشور های متضرر خسارت پرداخت شد جز ایران. 

چمران در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در حالی که هر روز شاهد کشتار فجیع و بی رحمانه یمنی ها توسط آل سعود هستیم پادشاه سعودی که مسئول این جنایات است با هزار نفر خدم و حشم بخشی از سواحل فرانسه را غرق کرده اند به خوشگذرانی پرداخته اند باشد که خداوند ظلم این ظالمان را به خودشان بازگرداند. 

 

 

انتقاد از عدم اجری قوانین مدیریت بحران در کشور

رحمت اله حافظی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، پس از ارائه گزارش از سیل رخ داده در سولقان به طرح­های جامع و تفصیلی شهر تهران به عنوان قوانین بالادستی اشاره کرد و افزود: در پیوست چهار این طرح ها در بخش طرح های موضعی و موضوعی به صراحت در ردیف ۱۱ به ایمنی سازی شهر تهران در چند بند تاکید شده است که متاسفانه این موارد نه تنها رعایت نشده است بلکه برای آن ارزشی نیز قایل نشده اند تا اجرایی شود.

وی در تشریح بیشتر این موارد قانونی، افزود: برای نمونه شهرداری موظف بوده تا پایان سال ۱۳۹۰ نسبت به شناسایی دقیق گسل­ها و پهنه های خطرپذیری در شهر تهران تا مقیاس یک دو هزارم با همکاری دستگاه های مربوطه اقدام کند و طرح مربوطه را در شورای عالی معماری و شهرسازی تصویب کند، همچنین شهرداری با همکاری دستگاه های ذی ربط مکلف بود طرح های موضعی خطرپذیری سیل در تهران را در مقیاس یک دو هزارم تهیه و در شورای عالی معماری و شهرسازی مصوب کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شهرداری و وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت کشور مکلف شدند تا طرح موضوعی پدافند غیرعامل شهر تهران را تا پایان سال ۸۹ تهیه و به تایید شورای عالی معماری و شهرسازی برساند، تاکید کرد: از این موارد قانونی بسیار وجود دارد حتی قانون برای مکان یابی مراکز مدیریت بحران و شناسایی مراکز مهم، حساس و حیاتی شهر تهران، ایمن سازی فضاهای عمومی و شریان ها و پل های شهر تهران نیز تاکید داشته و فرصت زمانی تعیین کرده است.

وی اظهار کرد: سازمان مدیریت بحران وظیفه فرماندهی نیروها را در زمان بحران برعهده دارد. این سازمان برای مدیریت پیش و حین بحران چه اقداماتی انجام داده است، کارگروه های این سازمان از منظر راهبردی و سیاست گذاری برای حوادث چه کرده است؟

حافظی با اشاره به اینکه بعد از وقوع بحران همه جمع می شوند و مدیریت بحران می کنند، تاکید کرد: سیستم های مدیریتی باید پاسخگو باشند اگر پل یا سازه ای از نظر فنی ایراد دارد حتما نسبت به رفع آن اقدام کنند.

به گفته حافظی ساز و کارهای مدیریتی برای قبل از بحران وجود ندارد زیرا دستگاهها و حتی کارگروه های این ستاد به صورت جزیره ای عمل می کنند از سویی پلیس راهور، سازمان هواشناسی و حتی صدا وسیما نیز در زمان بحران ساز خود را می زنند و سازمان مدیریت بحران فاقد کارایی برای فرماندهی واحد آنها است.

حافظی با اعلام اینکه زمان حادثه به مردم به خوبی اطلاع رسانی نشده است، افزود: چرا باید غافل باشیم چرا بعد از وقوع حادثه اخبار حوادث را به درستی اعلام نمی کنیم.

رئیس کمیسیون سلامت به فعالیت چینی ها در پروژه آزادراه تهران – شمال و تجهیز کارگاه ها در مسیر حرکت آب و در عرض ۸۰ متری رودخانه اشاره و تصریح کرد: تجهیز این کارگاه از عوامل اصلی شدت یافتن عمق حادثه است زیرا مسیر عبور آب مسدود شده و بعد به یکباره آب با فشار و حجم زیاد رها شده است.

وی با تاکید بر اینکه تا چه زمانی خطاهای مدیریتی را مرم باید تحمل کنند، از ایجاد ۱۰۰ رستوران و ویلا در حریم رودخانه کن به صورت غیرقانونی خبر داد و گفت: دهیار متخلف آن منطقه جواز ساخت این رستوران ها را صادر کرده است. چه کسی مسئول است ؟ این فرد متخلف کجاست و با او چه برخوردی شده است؟ تاکنون حکم تخریب ۵۰ واحد از رستوران ها در کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر شده و در ۱۷ مورد نیز دیوان عدالت اداری دستور توقف داده که با همکاری و مساعدت دادستان تهران موضوع در حال پیگیری است.

حافظی گفت: برخی از مدیران و رجال سیاسی نیز در این مسیر ویلا دارند که غیرمجاز ساخته شده و توصیه می کنیم این ویلاهای غیرمجاز تخریب شود تا اعتماد مردم جلب شود.
حافظی همچنین درباره مشکلات مردم به خصوص در روستاها بعد از حادثه سیل، تاکید کرد: مردم در این روستاها مشکلات متعددی دارند که باید به داد آنها رسید پمپ آب ندارند و باغاتشان در حال از بین رفتن است.

وی در پایان صحبت های خود با تاکید بر اینکه موضوع مدیریت بحران نیاز به فرهنگ سازی دارد، گفت: اولین گام نیز فرهنگ سازی در قشر مدیریتی کشور است و تا وقتی که مدیران ما این فرهنگ نداشته باشند و ارزشی برای ایمن سازی قایل نباشد مشکل حل نخواهد شد سپس باید آموزش های لازم به مردم ارائه شود و زیرساخت های هشدار سریع نیز تامین شود.

 

 

ساخت و ساز در حریم رودخانه ها باید جرم تلقی شود 

مهدی چمران در یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورا با اشاره به حوادث اخیر و وقوع سیلاب گفت: با توجه به اینکه ساخت و سازها در حریم رودخانه ها موجب به وجود آمدن شرایط بحرانی در هنگام وقوع سیلاب داشته است باید ساز و کاری اندیشیده شود تا هر چه سریعتر از این مهم پیشگیری به عمل آید. 

رییس شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت : ساخت و ساز در حریم رودخانه ها تخلف محسوب می شود اما آنچه به نظر می رسد این است که عملا شاهد بروز این تخلف هستیم پس باید این امر تقبیح شود و ضوابط قانونی در برخورد با متخلفین بیش از پیش سختگیرانه شود. 
چمران خطاب به سالاری رییس کمیسیون شهر سازی و معماری شورا گفت: باید لایحه ای پیشنهادی تنظیم شود که این موضوع می تواند هم توسط کمیسیون شهرسازی و معماری شورا و یا از طریق شورای عالی استانها تهیه شده و به مجلس پیشنهاد شود تا بر مبنای آن ساخت و ساز در حریم رودخانه ها از خالت تخلف به جرم تبدیل شود تا قانون شدت عمل بیشتری در برخورد با آنان به خرج دهد. 
چمران همچنین با اشاره به گزارش اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور و نیز اظهارات اعضای شورا در خصوص وقایع اخیر گفت: پیش بینی تمهیدات لازم در هشدار سریع و اطلاع رسانی سریع به هنگام بحران ضروری می نماید بنابراین باید هر چه سریعتر در این امر اقدامت مرتبط صورت گیرد.

 

تقدیر اعضای شورای اسلامی شهر تهران از تیم مذاکره کننده هسته ایی 

 اسمعیل دوستی عضو شورای اسلامی شهر تهران با اعلام حمایت و تقدیر همه جانبه شورای شهر تهران از ایستادگی تیم مذاکره کننده هسته ایی کشور اظهار داشت: اعضای شورای اسلامی شهر تهران طی نامه ایی که به امضاء ۲۷ نفر عضو حاضر در یکصدو هفتادو دومین جلسه شورا رسیده بود از تیم مذاکره کننده هسته ایی کشور تقدیر کردند.

در پایان جلسه متن این تقدیر نامه توسط ابوالفضل قناعتی قرائت شد.
بر اساس این گزارش در بخش هایی از این تقدیر نامه آمده است: "اکنون که پس از یک دوره بحث و گفتگو طولانی مذاکرات هسته ای با موفقیت و دستیابی به متن توافق جامع به پایان رسیده است و مطالبات و خواسته های قانونی ملت ایران از جمله حق غنی سازی اورانیوم در این موافقت نامه و متعاقب آن در مهمترین نهاد بین المللی – شورای امنیت سازمان ملل متحد – به رسمیت شناخته شده است و فوری ترین دستاورد آن لغو قطعنامه های ظالمانه پیشین این شورا بوده است ، برخود واجب می دانیم بیش از پیش از نقش موثر و راهگشای رهبر معظم انقلاب در هدایت و حمایت صریح و همه جانبه از گروه مذاکره کنندگان هسته ای کشورمان قدردانی نماییم . همچنین از مدیریت و درایت جناب آقای دکتر روحانی ، رئیس جمهور محترم که با تدبیر و تعامل با همه قوا و ارکان حاکمیت در پیشبرد این پرونده حیاتی هوشمندی خود را به اثبات رسانده است ، تقدیر می کنیم . 
به یقین در دستیابی به توافق هسته ایی و استیفای حقوق ملت بزرگ ایران تلاش بی وقفه و شبانه روزی وزیر محترم امور خارجه و تیم همراه مذاکرات ستودنی است که توانسته اند با رعایت منافع و مصالح نظام ، پیروز و سربلند از این مذاکرات بیرون آیند . 
اینجانبان با قدردانی از زحمات همه عزیزان دست اندرکار مذاکرات هسته ایی این موفقیت و پیروزی را به هموطنان گرامی به ویژه شهروندان فهیم تهران تبریک می گوییم . "

برخی اعضا در کنار امضاء هایشان جملاتی کوتاه را تکمله تقدیرشان کردند. 
مجتبی شاکری در جمله ای کوتاه ابراز می دارد که چه در مجلس تصویب شود( متن توافق) یا نشود از تیم هسته ای متشکریم.
رضا تقی پور سخنگوی شورا نیز اینچنین آورده است: از مقاومت ۱۲ ساله دست اندرکاران دستاوردهای خون شهیدان هسته ای و همچنین ایستادگی تیم مذاکره کننده تقدیر می کنیم.
شجاع پوریان نیز نوشت از تلاش مجدانه تیم مذاکرات هسته ای و مقاومت مردم ایران تشکر می کنیم.

 

 

ضرورت بازنگری در تشکیلات حوادث غیر مترقبه 

 غلامرضا انصاری- عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا پس از اظهارات معاون وزیر کشور در یکصدو هفتاد دومین جلسه شورا اظهار داشت: مشکل رسیدگی و برخورد با حوادث غیر مترقبه و طبیعی در کشور ما تاریخی است. با مطالعه تاریخی سیر چگونگی بر خورد با چنین حوادث در کشور ( ایجاد و انحلال سازمانها و ادارات مسئول مختلف) نشان می دهد که مشکل کار در کجاست.

وی افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی کشور چندین زلزله و حادثه طبیعی بزرگ را تجربه کرد که در آن دوران مسئولیت امداد و نجات با سازمان شیر خورشید که همان هلال احمر امروز است واگذار شد و عملکرد قابل دفاعی داشت. 

انصاری در ادامه سخنان خود تاکید کرد: در شرایط فعلی گذر زمان و تصمیم گیری های صورت گرفته منجر به ایجاد سازمانها و ادارات و نهادهایی شده است که به صورت جزیره ایی در حوزه بحران فعالیت دارند. بنابراین ضرورت دارد که بازنگری در تشکیلات حوادث غیر مترقبه کشور ایجاد شود.

 

 

حوادث را اگر مدیریت نکنیم آنها ما را اداره می کنند 

 مجتبی شاکری رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش سیلاب های اخیر در کن و سولقان اظهار داشت: نوع حوادث نشان می دهد که بروزشان بی سابقه نیست بنابراین پیش بینی و پیشگیری از آنها هم نمی تواند مشکل باشد.

وی افزود: مرور حوادث، واکاوی رفتارها و سطح برخورد سازمانهای مسئول پازل عملکرد را در مواجهه با بحرانهای طبیعی و غیر مترقبه را تکمیل خواهد کرد.

شاکری خاطر نشان کرد: در گزارش ارائه شده مشخص نشد که سطح توقع و کمک از مدیریت شهری در چنین حوادثی کجا تعریف شده است. و حتی اشاره نشد برای برداشتن موانع احتمالی بر سر راه کمک مدیریت شهری تهران در حوادث چه راهکارهای مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
رییس کمیته فرهنگی شورا در پایان هشدار داد ما باید هشدار های احتمالی در خصوص حوادث را اعلام کنیم در غیر این صورت این حوادث هستند که ما را اداره خواهند کرد.

 

 

طرح شکایت سازمان مدیریت بحران به عنوان نهاد متولی از ساخت و سازهای غیر قانونی منعی ندارد 

 رضا تقی پور – سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در جریان برگزاری یکصدو هفتاد و دومین جلسه شورا اظهار داشت: جایگاه وزارت کشور در این حادثه باید مشخص تر می شد.

وی افزود: با یک سازمان چابک و کار آمد هم می شود بزرگترین بحرانها را کنترل کرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه خاطر نشان کرد: سازمان مدیریت بحران غیر از اینکه متصدی است سازمانی فرابخشی است که باید فعالیت سایر سازمانها را هماهنگ کند.

تقی پور افزود: چه ایرادی دارد که سازمان مدیریت بحران در خصوص ساخت و سازهای غیر اصولی و غیر قانونی در حریم رودخانه ها و در هر جای دیگری که در بروز بحران تاثیر گزار خواهد بود طرح شکایت کند.

 

 

سازمان مدیریت بحران در حوادث اخیر قصوری نداشته / حادثه در سطح کشوری نبوده است 

 اسماعیل نجار با حضور در یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورا به ارائه گزارش عملکرد سازمان مدیریت بحران در حادثه سیلاب کن و سولقان و روستای سیجان پرداخت و پاسخگو سوالات اعضای شورای شهر بود. 

نجار با قرار گرفتن پشت تریبون در بخش نخست سخنان خود گفت: همانطور که می دانید در جهان قریب به ۴۵ تا ۴۶ حادثه در رابطه با بحران ها احصا شده که بر حسب شرایط این حوادث در ایران تعدادشان بالغ بر ۳۵ عدد می باشد که مهمترین و اساسی ترین حادثه ای که ما را تهدید می کند زلزله است. 

وی ادامه داد: به رغم پیشرفت علم و دانش، بشر هنوز نتوانسته امکانی برای پیش بینی زلزله بیابد گرچه بر اساس روش های تجربی تا حدودی می توان از وقایع پیشگری کرد نظیر آنچه در ایلام اتفاق افتاد و کارشناسان بر حسب تجربه به مردم هشدار دادند اما از نظر علمی هنوز راهی برای پیش بینی زلزله پیدا نشده است. 

نجار افزود: در شهر بم ۱۲ ثانیه زلزله قریب به ۳۴ هزار کشته و ۱۹ هزار مجروح بر جای گذاشت و اگر خدای ناکرده در تهران زلزله ای با ۶.۵ تا ۷ ریشتر داشته باشیم خدا می داند چه اتفاقی رخ می دهد در حالی که بم یک محله تهران هم نمی شود. 

معاون وزیر کشوراظهار داشت: تهران از هر جهت و در مواجهه با هر حادثه ای حائز اهمیت است ، بنا براین برای این مهم ما راهکار های مناسبی هم دنبال می کنیم از قبیل اینکه در وهله اول با کمک شورا استحکام بناها و عدم ساخت و ساز بر روی گسل ها و نیز عدم ساخت و ساز در کوچه ها و خیابان های باریک باید احصا شود. ما به هیچ عنوان نباید در معابر باریک بلند مرتبه سازی داشته باشیم . 

وی اضافه کرد: اگر چه نسبت به گذشته اقدامات خوبی انجام شده و امروز ساختمان های ما استحکام بیشتری دارند ولی تا رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله ای زیادی داریم. 

نجار در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش جمعیت تهران در دوران بعد از انقلاب اسلامی اشاره کرد، و گفت: جمعیت تهران از بعد از انقلاب از ۳.۵ میلیون نفر به ۱۰ میلیون نفر رسیده است به بیان دیگر ما در دوران بعد از انقلاب اسلامی ۶.۵ میلیون نفر را در تهران اسکان دادیم که بر این اساس بیشتر ساختمان های ما زیر ۳۵ سال عمر دارند ساختمان هایی که باید از لحاظ ایمنی و استاندارد بودن مصالح مورد بررسی قرار می گرفتند. 

رییس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه به موضوع حادثه سیلاب پرداخت و در وهله اول، گفت: در مواجه با حادثه باید سطح حادثه را در نظر بگیریم و سطح بندی کنیم. 

به بیان دیگر برای حادثه ای در سطح شهرستان نباید کل کشور را درگیر کرد. حادثه در محدوده بسیار کوچکی و نهایتا در هنگام غروب روز یکشنبه هفته گذشته اتفاق افتاد و اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز در این خصوص صورت گرفته بود.

نجار خاطر نشان کرد : این در حالی است که جمهوری اسلامی همواره در مقابله با بحران ها بر اساس آموزه های دینی و عواطف انسانی خوب عمل کرده و در سازمان های بین المللی نیز به این موضوع اذعان می کنند. ما برای جان انسان ها اهمیت قائل هستیم و حتی اگر در حادثه ای یک کودک یک روزه هم جان خود را از دست بدهد ضایعه ای بزرگ است اما باید سطح حادثه را رعایت کرد. 

وی با اشاره به اقدام سازمان هواشناسی گفت: سازمان هواشناسی با توجه به تجهیزاتی که دارد توانایی پیش بینی این رخداد ها در مسائل خرد و ریز را ندارد کما اینکه ما در سال گذشته و در پیامد طوفان تهران در بازدیدی که از این سازمان داشتیم دریافتیم این سازمان توانایی اینکه حوادث را در مقیاس خرد پیش بینی کند ندارد که درخواست خرید تجهیزات کردیم اما تا به امروز میسر نشده است. 

نجار سپس اظهار داشت: در حادثه کن و سولقان و امام زاده داوود باید گفت این حادثه در روز تعطیل رخ داد ، بیشتر مردم هم بر حسب شرایط و عدم مسافرت در ماه مبارک رمضان سفرهای خود را در این روزها برنامه ریزی کرده بودند. در این شرایط بیش از ۶ هزار خودرو در جاده حضور داشته است. در چنین وضعیتی باید گفت بیشتر تلفات این حادثه تماما مربوط به مسافران بوده و حتی ساخت و ساز های غیر مجازی که در حریم رودخانه وجود داشته و ساکنینی در آن بوده اند، تخریب نشدند. خوب در این شرایط ما می توانیم به مردم بگوییم مسافرت نروند! 

وی افزود: گرچه در این شرایط صدا و سیما مسئول اعلام وضعیت بوده که در سطح محلی هم صورت گرفته و یا وزارت راه و شهر سازی نمی بایست اجازه ساخت و ساز در حریم رودخانه را می داده و نیز در تجهیز کارگاه اتوبان شمال کشور کوتاهی صورت گرفته اما باید گفت قصوری از سوی سازمان مدیریت بحران و نیز نیروهای زیر مجموعه صورت نگرفته است. 

نجار همچنین یاد آور شد : یکطرفه شدن جاده چالوس به سمت کرج نیز مزید بر علت بود تا نیروهای امدادی کمی بیشتر از زمان استاندارد به حادثه برسند ولی با این حال هلال احمر به عنوان متولی امداد و نجات تمام تلاش خود را به کار بست. 

مدیریت ریسک مقدم بر مقابله است
رییس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: مدیریت بحران باید نسبت به پیشگیری و پیش‌بینی حوادث اقدام کند و به سمت مدیریت ریسک پیش‌ برود.با مدیریت ریسک باید به سوی کاهش خسارت‌های مالی و جانی در حوادث پیش برویم.

معاون وزیر کشور همچنین گفت: آموزش و پیشگیری در اولویت نخست سازمان مدیریت بحران کشور قرار گرفته است که در این زمینه عقب مانده‌ایم و باید اقدامات بیشتری در این خصوص انجام شود.

نجار با انتقاد از برخی سخنان مسئولان اظهار داشت: باور ما به بحران باید باور به مرگ باشد.با این حال وقتی حادثه ای در کشور رخ میدهد تبی ایجاد می شود و همه دنبال مقصر می گردند.

وی با اشاره به بازدید اعضای شورا از مناطق حادثه دیده ،گفت: چرا اعضای شورا قبل از وقوع حادثه از این مناطق بازدید نکردند؟ 

نجار همچنین اضافه کرد : نبود اعتبار مورد نیاز یکی از مهمترین مسائل و مشکلات این سازمان است ، در کشور هایی نظیر آذربایجان یا ژاپن که من بازدید داشتم مراکز آموزشی آنان برای مدیران به مراتب بزرگتر از مکان هایی مانند فرودگاه مهر اباد ما است . 

نجار درباره تعداد جانباختگان سیلاب هفته گذشته اظهار داشت: در این حادثه ۸ نفر در روستای سیجان و ۸ نفر دیگر نیز در جاده کن و سولقان جان خود را از دست دادند و ۳ نفر نیز مفقود شدند که هنوز جست‌وجو توسط هلال‌احمر و دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط برای پیدا کردن این افراد ادامه دارد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا