مدیریت شهری

تکمیل مرمت برج آزادی تا دی ماه

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه مرمت و بازسازی برج آزادی باید تا دی ماه به اتمام برسد، گفت: شاید توقف بازدید از برج به دلیل مرمت و بازسازی باشد .

احمد حکیمی پور با بیان اینکه ساماندهی و رفع مشکلات برج مانند چکه کردن و… در حال انجام است، گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ساماندهی قطعی برج باید تا دی ماه به اتمام برسد .

وی با بیان اینکه مدیریت شهری نقشی در اداره برج آزادی ندارد و تنها منابع مالی ساماندهی را تامین می کند، افزود: امیدواریم این بار مشکلات این برج برای همیشه رفع شود .

بر اساس این گزارش، روابط عمومی برج آزادی اعلام کرده است؛ میدان آزادی تهران این روزها تحت عملیات مرمت و بازسازی قرار دارد. به همین دلیل فعلا این مجموعه خدمات بازدیدی به بازدید کنند گان ارائه نخواهد داد.

البته برنامه های موسیقی و سایر برنامه های جانبی همچنان در برج آزادی برگزار خواهد شد.

بازگشایی مجدد برج آزادی جهت بازدید متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. بر همین اساس از روز دوشنبه ۶ مهر امکان بازدید از موزه و طبقات برج آزادی وجود نخواهد داشت.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا