ورزشی

نشست کمیته ملی المپیک با فدراسیون فوتبال و تیم امید

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  مسئولان کمیته ملی المپیک که از مدتها پیش برگزاری نشست‌های تخصصی با فدراسیون‌های المپیکی به منظور آگاهی از برنامه‌ریزی‌های آنها برای آماده‌سازی حضور در المپیک ریو را در برنامه قرار داده اند، طی این مدت نشست های زیادی با فدراسیون ها برگزار کرده اند و از جمله فدراسیون فوتبال.

با این وجود مسئولان کمیته ملی المپیک برگزاری نشست دوباره با فدراسیون فوتبال را در برنامه قرار داده اند. برگزاری این نشست در راستای اتفاقات اخیر پیرامون تیم فوتبال امید و استعفای سرمربی این تیم به خاطر برخی مشکلات که البته بعد از چند روز حل شد و خاکپور هم به تیم برگشت، در دستور کار کمیته ملی المپیک و مرکز نظارت بر تیم های ملی قرار گرفته است. 

نشست کمیته ملی المپیک و مدیران فدراسیون فوتبال و اعضای کادر فنی تیم فوتبال امید هفته آینده برگزار خواهد شد. در این نشست برنامه های تیم امید برای ادامه حضور در میادین گزینشی المپیک برزیل مورد بررسی قرار می گیرد. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا