صدور روادید برای ۶۰۰ هزار زائر عتبات عالیات تا صبح شنبه
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین دین پرست قائم مقام وزیر کشور در امور بین الملل و سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی در پایان چهارمین جلسه این ستاد که صبح امروز با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور برگزار شد، گفت : تاکنون یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در سامانه ستاد مرکزی اربعین حسینی (سماح) ثبت نام کردهاند.
وی ادامه داد: تا امروز ۸۷۰ هزار نفر از زائرین، نسبت به تکمیل و ارائه مدارک مورد نیاز اقدام کردهاند.
دین پرست با اعلام اینکه آخرین مهلت ثبت نام در سامانه سماح روز سه شنبه سوم آذرماه و تکمیل و ارائه مدارک مورد نیاز تا روز پنجشبه ۵/ ۹/ ۹۴ خواهد بود افزود: مقرر شد با پیگیری وزارت امور خارجه و در هماهنگی با سفارت عراق در تهران، تا نهم آذر برای متقاضیان سفر به عتبات عالیات، در ۱۵ دفتر تعیین شده روادید ( ویزا ) صادر شود.
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: در روزهای اخیر تعداد ۱۶۱ هزار و ۳۶۸ زائر حرم حسینی از طریق مرزهای سه گانه مهران، شلمچه و چزابه از کشور خارج شده اند که نسبت به ایام قمری سال قبل از رشد سه و نیم برابری حکایت دارد و نشان دهنده مدیریت خوب مردم برای خروج تدریجی از کشور است.
قائم مقام وزیر کشور در امور بین الملل و سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی با اعلام اینکه در هشت روز اول ماه صفر، تعداد ۱۹۲ هزار و ۶۲۶ جلد گذرنامه جدید برای افراد صادر شده است، افزود: در توافقی که با مقامات عراقی صورت گرفته است مقرر شد اتباع خارجی دارای مدارک قانونی صرفاً از طریق مرز شلمچه از کشور خارج گردند.