اجتماعی و فرهنگی

اولویت شهرداری در سال ۹۵

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین   فهیمه فیروزفر گفت: ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار مدتی است که تمرکز خود را بر فرزندان زنان سرپرست خانوار به ویژه سلامت آنان قرار داده است. ما تلاش می کنیم از کودکی تا پایان دوره مجردی افراد را از حیث تحصیلات، مشاوره های روانشناسی و حل مشکلات رشد کودکان رصد کنیم تا بتوانیم توانمندی خانواده را افزایش دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه از حدود ۱۷ هزار خانمی که در سامانه ستاد ثبت نام کردند در حال حاضر بین ۶ تا ۷ هزار نفر تحت پوشش قرار دارند، گفت: یکی از برنامه های ما برای سال جاری تهیه کتابچه هایی با محتوای فعالیتهای زنان توانمند و روش های موفقیت آنان است. در نظر داریم پس از ورود افراد جدید به سیستم این کتابچه ها را در اختیار خانمها قرار دهیم تا مطمئن باشند با توکل به خدا و برنامه ریزی درست می‌توانند مشکلات خود را حل کنند.

 

رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا مراکز کوثر در سال ۹۵ افزایش می‌یابد؟ تصریح کرد: ما چندان به فکر افزایش مراکز کوثر نیستیم بلکه به دنبال آن هستیم تا شرایط فعالیت در این مراکز را بهینه کنیم. به این معنی که میزان تولیدات افزایش پیدا کند، کوثرها به برندهای بیشتری وصل شوند و بازار فروش بهتری داشته باشند.

 

فیروزفر تاکید کرد: البته اگر منطقه‌ای متقاضی مرکز کوثر باشد ما مشکلی برای افزایش نداریم و امکانات را در اختیار می‌گذاریم. در عین حال اگر کوثری در منطقه‌ای باشد و با اقبال چندانی رو به رو نشود، ساختمان را به شهرداری تحویل می دهیم.

 

وی با بیان اینکه ۱۴۰ مرکزی که شهرداری در اختیار گذاشته است، ۷۰ مرکز فعالند، خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ نفر در این ۷۰ مرکز مشغول به کار هستند و تمام تلاش ما این است تا امسال رابطه میان کوثرها و برندها را گسترش دهیم.

 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرنوشت، رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در پایان به همکاری ستاد و سازمان خدمات اجتماعی برای فعال سازی مرکز بهاران بانوان پرداخت و گفت: در حال حاضر کارآفرین‌هایی داریم که می توانند در بحث بهاران خانم‌ها همکاری کنند. این افراد مشخص شده‌اند و فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا