تمسک به قرآن کریم سبب نجات جامعه از گرفتاریها میشود
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین عذرا صلاحیمقدم گفت: باید افتخار کنیم که نخبگان قرآنی با تاسی از پیامبراسلام (ص) سعی در تشویق و ترغیب مردم و جوانان به حفظ قرآن کریم دارند و برای زنده نگه داشتن این ارزشها و اعتلای این سنت نبوی گام برمیدارند.
وی اظهار کرد: نخبگان قرآنی از اخلاص و کرامت و ایمان برخوردارند و میتوانند نقش مهمی را ایفا کنند و درس بزرگی به آیندگان بدهند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند: «اگر میخواهید همه قرآن را یاد بگیرند عدهای باید در اوج باشند» گفت: این فرمایش مقام معظم رهبری به نقش مهم و تاثیرگذار نخبگان قرآنی در ایجاد انس عمومی با قرآن اشاره دارد، بویژه حافظین قرآن با قدم جدی و موفق در راستای ترویج فرهنگ معطر قرآنی در جامعه به خصوص در بین جوانان و نوجوانان که امروزه در معرض تهاجمات فرهنگی قرار دارند، تلاش کنند.
این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: تلاوت قرآن به کارهای انسان نظم بخشیده و امنیت و آرامش را به ارمغان میآورد و باعث پیشرفت مادی و تکامل معنوی میشود.
صلاحیمقدم ادامه داد: تلاوت و قرائت قرآن در زندگی آرامش ذهنی را برای فرد به دنبال داشته و یکی از اقدامات موثر برای جلب محبت اهل بیت (ع) و کسب توفیقات بیشتر در راه نورانی حفظ قرآن آن است که ثواب اعمال مستحبی خود ازجمله تلاوت قرآن را به روح پاک آن عزیزان تقدیم کنیم.
وی درخصوص نقش معارف قرآنی در کاهش آسیبهای اجتماعی، تصریح کرد: با توجه به دوری جوامع امروزی از قرآن، تمسک به قرآن کریم از گرایش افراد به آسیبهای اجتماعی جلوگیری میکند.
صلاحیمقدم افزود: تمسک به قرآن کریم سبب نجات جامعه از گرفتاریها و مشکلات میشود، چراکه قرآن راهگشای انسانهاست.
وی با بیان اینکه «نخبگان قرآنی باید در عرصههای اجتماعی و سیاسی نیز نخبه باشند» خاطرنشان کرد: شناسایی و پرورش نخبگان قرآنی نیازی اساسی برای جامعه اسلامی محسوب میشود که این امر نسبت به سالهای گذشته با قوت بیشتری در حال انجام است اما هنوز با شرایط واقعی فاصله دارد.
صلاحیمقدم، عنوان کرد: برگزاری مسابقات قرآن میتواند در پیشرفتهای قرآنی موثر باشد، بویژه اگر مرحله به مرحله باشد و بهتر است قبل از برگزاری مسابقات کلاسهای روخوانی، حفظ، روانخوانی، تجوید، ترتیل و تحقیق برگزار شود.
وی افزود: بسیاری از نوجوانان، جوانان و خانوادهها از آموزههای قرآن دور میشوند و فرهنگ اسلامی در حال تضعیف است.
وی اظهار کرد: دانش آموختگان قرآنی در سطح عالی رسالت دارند و باید در عرصههای فرهنگی به خصوص تعلیم قرآن به نسل جوان بسیار موثر و فعال ظاهر شوند، تا آمادگی بیشتری برای راهیابی به مسابقات بین المللی داشته باشند.
این مدرس حوزه و دانشگاه درباره برگزاری مسابقات قرآن عنوان کرد: مسابقات قرآنی باید بسیار باشکوه برگزار شود و از نخبگان قرآنی و کسانی که رتبههایی را کسب کردهاند تقدیر شود، تا هم زمینهای برای تشویق دیگران ایجاد شود و هم خود این افراد بر پیشرفتشان در زمینه قرآن بیافزایند.
صلاحیمقدم تصریح کرد: شرکت در مسابقات قرآنی باعث میشود که شخص بیشتر تلاش کند تا بتواند با فهم و درک آیات قرآن، انس و الفت بیشتری پیدا کند و به سعادت برسد.