سنگاندازی شهرداری تهران برای راهاندازی یک بیمارستان
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین ابوطالب صارمی در نشست خبری که به منظور راهاندازی بخش تروماسنتر تیپ یک در بیمارستان صارم برگزار شد، اظهار داشت: نیت من از راهاندازی بخش تروماسنتر در جهت رفاه جامعه است و در این ۳۰-۲۰ سال گذشته ثابت کردهام که هیچ ریگی به کفشم جز خدمت به مردم وجود ندارد. حرف و سخن در جامعه زیاد است ولی من تمام این موضوعات را ندید گرفتهام.
وی افزود: زندگینامه من در شبکه ۳ به تصویر کشیده شده و فراز و نشیبهای زیادی برای رسیدن به این موقعیت داشتم زمانی که در خارج از کشور بودم نیازهای وطنم را احساس کردم و پیش خود گفتم میشود این امکانات درمانی را برای وطنم بیاورم.
صارمی به خط سوم درمان و ترومانستر اشاره کرد و افزود: بیمارستان صارم نتیجه فعالیتهای ۲۴ ساعته خودم است و تمام پول و درآمدم را اینجا خرج کردم و نرفتهام ویلا بخرم. در این بیمارستان اقدامات زیاد درمانی انجام میگیرد به طوری که زمان بازدید مسئولینی از WHO اعلام کردند که این بیمارستان بسیار پیشرفته است و جای تقدیر دارد.
وی گفت: ۱۰ سال پیش گفتم چرا در کشور ما مرکز تروماسنتر ایجاد نمیشود و از آن زمان به فکر راهاندازی تروماسنتر تیپ یک بودم در حال حاضر تنها یک تروماسنتر در شهر مشهد وجود دارد که تیپ ۲ است. این در حالی بوده که در شهر تهران فقط نیاز به ۶-۵ مرکز تروماسنتر وجود دارد.
رئیس بیمارستان صارم بیان کرد: سکته مغزی، قلبی و تصادفات از جمله موضوعاتی است که مرتبط با بحث تروماسنتر بوده و اگر یک بیمار دچار سکته مغزی زود به مرکز جامع تروماسنتر برسد تا ۲۵ درصد میزان مرگ و میر آن کاهش مییابد.
وی بر ضرورت راهاندازی و توسعه مراکز تروماسنتر تاکید کرد و گفت: چه بسیار افراد نخبه بودهاند که متاسفانه در جادهها دچار تصادف شده و به دلیل نبود مرکز تروماسنتر جان خود را از دست دادهاند. همچنین شهر تهران روی گسل قرار داشته و باید به راهاندازی این مراکز توجه داشت.
وی با بیان اینکه بیمارستان صارم در برابر زلزله ۹ ریشتری نیز مقاوم است گفت: در حالی که سرمایهگذاران خارجی را تشویق به سرمایهگذاری در کشور میکنیم با سرمایهگذاران داخلی همچون من همکاری لازم را ندارند. برای من جای سوال است که چرا شهرداری تهران طبق قانون و متراژ فیشهای مربوط به عوارض را صادر نمیکند.
صارمی ضمن انتقاد نسبت به شهرداری تهران در رابطه با عدم همکاری درمورد ساخت مرکز تروماسنتر تیپ یک در شهرک اکباتان گفت: به من میگویند با دسته چک بیا تا معامله کنیم. آقای قالیباف و وزیر بهداشت باید بیایند و جهت ساخت این مرکز همکاری کنند و همه با هم کلنگ چنین مراکزی را بزنند. این در حالی است که ۴ سال مرا در این زمینه بلاتکلیف گذاشته و در این زمینه سنگاندازی شده است.
رئیس بیمارستان صارم تصریح کرد: بگذارید این کار ملی که وقف کردهام برای ملت ایران محقق شود. بیمارستان صارم مردمی است نه خصوصی و دولتی. راهاندازی خط سوم درمان را در این بیمارستان آغاز کرده و باید همکاریها در این زمینه صورت گیرد.
وی افزود: ما در این بیمارستان زیرمیزی نمیگیریم این مسائل فرهنگسازی بوده است. این همه فعالیت منفی علیه پزشک شاید یک در هزار باشد و نباید همه را با یک چوب سوزاند. ما همان حکیمهای سابق هستیم ما را کوچک و بیحرمت نکنند.
صارمی ادامه داد: شهردار منطقه ۵ تهران چرا باید بگوید مرا دعوت کنید تا بیمارستان شما را ببینم به جای اینکه به ما خسته نباشید گویند طوری رفتار میکنند که نامناسب است. چرا باید ۶۰۰ میلیون عوارض قانونی را ۶ میلیارد بگیرند. تخفیف عوارض نمیخواهم ولی چرا طلب عوارض بیشتر میکنند. من باید از کجا این هزینه را تامین کنم مگر میخواهم برج بسازم.
رئیس بیمارستان صارم ادامه داد: ۳ میلیون نفر از بیمارستان جامع صارم و تروسنتر آن میتوانند استفاده کنند. بنابراین لازم است که شهرداری به جای سنگاندازی در زمینه راهاندازی مرکز تروماسنتر همکاریهای لازم را انجام دهد.