اجتماعی و فرهنگی

آمار دقیق از جمعیت مهاجران ایرانی وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین سید علیر‌ضا آوایی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف سفرش به استان هرمزگان، هدف از این سفر را دیدار با مسئولان استانی، مردم و کارکنان ثبت احوال و غباروربی از شهدای استان عنوان و در پاسخ به سئوالی پیرامون کارت هوشمند ملی اظهار داشت: با وجود اینکه طرح کارت هوشمند ملی از سال‌های گذشته کلید خورده بود، منتها آنطور که باید پیشرفت این طرح در بخش تعدد صدور کارت راضی کننده نبود به نحوی که تا سال ۹۳ تنها دو میلیون کارت هوشمند ملی در کشور صادر شده بود.

 

وی با بیان اینکه در گذشته نیز تلاش‌های زیادی برای پیشبرد این طرح صورت گرفته بود، بیان کرد: طبق مذاکرات صورت گرفته این طرح با سرعت بیشتری دنبال شد به نحوی که در سال ۹۴ با ایجاد و تکمیل زیرساخت‌ها لازم، موفق شدیم هفت میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه کارت هومشند ملی در کشور برای متقاضیان صادر کنیم.

 

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه برای سال ۹۵، صدور ۲۰ میلیون قعطه کارت هوشمند ملی هدفگذاری شده است،‌ اظهار امیدواری کرد این طرح ظرف دو سال آینده در کشور به اتمام برسد.

 

آوایی افزود: کارت هوشمند ملی در واقع کلید ورود به دولت الکترونیک است که می‌تواند در آینده کشور را در ابعاد مخلتف منتفع کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود از استان‌های مازندران، گیلان و مرکزی به عنوان استان‌های کم‌زاد و ولد و از سیستان و بلوچستان به عنوان پر زاد و ولدترین استان کشور یاد کرد.

 

رئیس سازمان ثبت احوال در ادامه با بیان اینکه ثبت واقعه مهاجرت به عنوان واقعه پنجم از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: ‌ثبت مهاجرت از امور لازم و اساسی است که ثبت احوال به آن نگاهی بنیادین دارد.

 

آوایی ادامه داد: در همین راستا طی سال جاری طرح‌هایی را در باب ثبت دقیق مهاجرت به خارج و ثبت آدرس برای ساکنان و مقیمان داخل کشور آغاز کرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه تاکنون آمار دقیق و متقنی از تعدد و جمعیت مهاجران ایرانی به خارج از کشور وجود ندارد، اضافه کرد: برای برنامه‌ریزی بهتر نیازمند آمار دقیق از مهاجران چه در بعد خارجی و چه در بعد داخلی هستیم.

 

معاون وزیر کشور بیان کرد: اداره کل ثبت احوال هرمزگان طبق برآوردها و گزارش‌های جامع سازمان ثبت احوال در مرکز از ادارات ثبت احوال و در درجه بسیار خوب از نظر مدیریت و تحقق برنامه‌ها و تعهدها محسوب می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا