اجتماعی و فرهنگی

موسس زندان زنان را بشناسید

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین صبح امروز مراسم تودیع و معارفه مدیرکل زندانهای استان تهران با حضور رییس سازمان زندانها و رییس دادگستری استان تهران برگزار شد.

سهراب سلیمانی مدیرکل سابق زندانهای استان تهران (معاون امنیتی سازمان زندانهای کشور) در مراسم تودیع خود گفت: اولین حکم مدیریت من ۱۴ سال قبل توسط شهید لاجوردی صادر شد و این بار بزرگ حالا از دوش من برداشته شده است.

وی افزود: من فقط می توانم از همه دوستان و همکاران و حتی زندانبانهای عزیز تشکر کنم. در این مدت کارهای خوبی انجام شد و ۲۵۱ هزار مترمربع فضای جدید از اعتبارات دولتی افزایش داده که ۱۸۰۰۰ متر مربع توسط خیرین ساخته شد.

سلیمانی گفت: ۲۹۱۰۰۰ مترمربع هم فضای زندانها بازسازی شد. همچنین در این مدت ۵ زندان و بازداشتگاه ساخته و افتتاح کردیم. ایجاد زندان زنان برای اولین بار در کشور از افتخارات من است و مدعی هستم ۹۰ درصد کار توسط زنان در این زندان انجام میشود و می تواند الگوی کشور های دیگر باشد.

وی گفت: ایجاد ستاد دیه استان تهران کار مهمی بود و الان تمام زندانیان جرایم غیر عمد در ستاد دیه تهران پرونده دارند.

سلیمانی اظهار داشت: تعطیلی زندان قصر و ایثار آقای بختیاری مهمترین کار دوران مدیریتم بود و ۱۲ هزار زندانی قصر را بین زندانها تقسیم کردیم چراکه لکه ننگی در تهران بود.

مدیرکل سابق زندانهای استان تهران تصریح کرد: در فتنه ۸۸ علی رغم دغدغه ها و حرف و سخن ها برای سازمان زندانها حرفی پیش نیامد و کنترل کردیم و سرافرازیم. سالهاست فرار از زندان های تهران نداریم و حتی فرار در مرخصی یا بدرقه به صفر رسیده است.

سلیمانی گفت: سازمان گمنام کار می کند و روز به روز هم تلاش بیشتری می کنیم. میزان مرگ و میر در زندانها نسبت به جامعه کمتر بوده و در ماه قبل فقط ۱۴ فوتی داشتیم.

وی افزود: در حالی که افرادی را تحویل می گیریم که ۷۰ درصدشان بیمارند. حتی میزان مبتلا به ایدز سال به سال کاهش یافته و تزریق در زندان معنی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا